Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Εκλεισε με μεγάλη επιτυχία η φετινή HOTELIA

Εκλεισε με μεγάλη επιτυχία η φετινή HOTELIA

HOTELIA 2016 3Η εταιρεία μας πιστή στην προσπάθεια της συνεχούς ενημέρωσης των συνεργατών και πελατών έλαβε μέρος με μία γκάμα προιοντων που είχαν σαν κοινή συσνισταμένη την εξοικονόμηση ενέργειας τόσο στους επαγγελματικούς χώρους όσο και στις κατοικίες.

Ετσι λοπόν δείξαμε τη δυνατότητα εγκατάστασης Φ/Β συστημάτων για την αυτποραγωγή ενέργειαςκάνοντας χρήση τη δυνατότηατ του ΝΕΤ METERING,τα συστήματα φυσικού φωτισμού για την εξοιικονόμηση ενέργειας όπως τα υβριδικά συστήματα LED-SOLARSPOT,παρθυρα στέγης και ταράτσας FAKRO.

Ξεχωριστή θέση στην όλη παρουσίαση είχαν τα νέα προιόντα της FAKRO όπως τα ξύλινα κουφώματα με επένδυση αλουμινιου και οι τέντες σκιασης, προιόντα που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή τους αισθητική όσο και για την εξαιρετική τους συμβολή στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Σαν επιστέγασμα της αποδοχής όλων των παραπάνω, είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο project τηε Π.ΜΑΚΡΙΔΗΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣμε τον τίτλο ZERO ENERGY HOTEL με μία ομάδα προιόντων πουπληρούσαν τις απαιτήσεις του δίπτυχου εξοικονόμηση ενέργειας-αισθητική αρτιότητα.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors