Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Φεγγίτης στέγης, γιατί είναι απαραίτητος;

Φεγγίτης στέγης, γιατί είναι απαραίτητος;

Ο φεγγίτης στέγης είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ μιας στέγης. Χρησιμεύει σαν έξοδος για καπνοδοχοκαθαριστές και τεχνίτες που εκτελούν διάφορες εργασίες συντήρησης στη στέγη, στις υδρορροές, στον ηλιακό θερμοσίφωνα, στην κεραία κλπ.

Για το λόγο αυτό πρέπει να έχει άνετο μέγεθος και μεγάλη γωνία ανοίγματος.

Ο φεγγίτης WGI της FAKRO με διπλό υαλοπίνακα, διαθέτει ειδικό μηχανισμό που συγκρατεί με ασφάλεια τον φεγγίτη ανοιχτό αλλά βοηθάει παράλληλα στο ομαλό κλείσιμο.

O φεγγίτης BRAAS κατασκευασμένος από PVC και με πολυκαρμπονικό θόλο είναι ελαφρύς και εύκολος στο χειρισμό του.

Σε κάθε στέγη περιλαμβάνεται πάντοτε τουλάχιστον ένας φεγγίτης.
Σε μεγάλες στέγες πρέπει να τοποθετούνται περισσότεροι από ένας, και σε κάθε πλευρά, για να ελαχιστοποιείται η απόσταση όταν κάποιος θα χρειαστεί να επισκεφθεί τη στέγη εξωτερικά για διάφορες εργασίες. Η εμφάνισή και η κατασκευή του διαφέρει από τα παράθυρα στέγης.

Φωτισμός μέσα στη στέγη, εξαερισμός και ασφαλής έξοδος ακόμη και στην πιο απλή κεραμοσκεπή

Ο φεγγίτης στέγης προσφέρει φωτισμό στο χώρο κάτω από τη στέγη και μπορεί να μείνει ελάχιστα ανοιχτός για αερισμό. Λόγω της χαμηλής θερμομόνωσης, προορίζεται μόνο για μη κατοικήσιμες σοφίτες και απλές στέγες.

Η τοποθέτησή του είναι εύκολη αρκεί να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες τοποθέτησης. Τοποθετείται σε στέγες με κάθε είδους υλικά επικάλυψης, όπως κεραμίδια, ασφαλτικά και μεταλλικά κεραμίδια, μεταλλικά φύλλα στέγης.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors