Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

σκάλες εσωτερικού χώρου

Αισθητική
και

Αναπόσπαστο τμήμα πολλών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων αποτελούν οι εσωτερικές σκάλες οι οποίες καθορίζουν την κίνηση των χρηστών και την εικόνα κάθε χώρου.

Κύριες ή δευτερεύουσες, σταθερές ή πτυσσόμενες, ανοικτές ή περιστροφικές, είναι χρήσιμες για την πρόσβαση σε ορόφους, πατάρια, σοφίτες. 
Η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει να διαλέξουμε από μία μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής για να έχουμε ένα αποτέλεσμα αισθητικό και ταυτόχρονα λειτουργικό και ασφαλές.


 

Για χώρους όπου ο ελεύθερος χώρος δεν επαρκεί, οι σταθερές περιστροφικές ή αρθρωτές σκάλες των οποίων το ύψος διαμορφώνεται εύκολα κατά την τοποθέτηση, οι πτυσσόμενες σκάλες οι οποίες όταν μαζεύουν στην οροφή απελευθερώνουν το χώρο και οι οικονομικές σκάλες μικρών χώρων είναι η πιο ασφαλής και οικονομική λύση


Διαλέξτε τη σκάλα που ταιριάζει στο χώρο σας

πτυσσόμενες σκάλες mobirolo

πτυσσόμενες σκάλες fakro

σταθερές σκάλες Miller (εύκολη πρόσβαση)

Οι σκάλες της σειράς MILLER, προσφέρουν μια οικονομική λύση σε στενούς χώρους όπου η πρόσβαση στον επάνω όροφο είναι απαραίτητη, χωρίς να δεσμεύουν πολύτιμο χώρο στο δάπεδο.

σταθερές σκάλες mobirolo KIT

Οι σκάλες εσωτερικού χώρου της σειράς ΚΙΤ της Mobirolo, χαρακτηρίζονται από το Ιταλικό design, την άριστη ποιότητα υλικών και την ευκολία συναρμολόγησης και τοποθέτησης (DIY).

σκάλες Mobirolo στα μέτρα σας! Made in Italy…

Για τη Mobirolo το Made in Italy σημαίνει να θεωρείται το design ως ένα έργο σε συνεχή εξέλιξη: μια πηγή ιδεών, μορφών και γραμμών που διαμορφώνονται για να προσφέρουν ισχυρή προσωπικότητα. Mια σύνθεση αρμονίας και αντίθεσης, χρησιμότητα και ομορφιά, λειτουργικότητα και αισθητική.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, τύπους και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors