Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Υδρορροές

Ομορφιά που

υδρορροές

Οι υδρορροές είναι το πλέον απαραίτητο στοιχείο για την προστασία κάθε κτιρίου.

Από τα κτίρια με κλασσικές στέγες ως τις μοντέρνες σύγχρονες κατοικίες με φυτεμένα δώματα και στα επαγγελματικά κτίρια με επίπεδες στέγες, οι υδρορροές προστατεύουν το κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο από την ανεξέλεγκτη ροή των νερών της βροχής. Ικανοποιούν κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υλικών (χαλκό, titan, zinc, inox).

 

Η TSIALOS εδώ και 30 χρόνια εισάγει αποκλειστικά για την Ελλάδα, συστήματα οριζόντιων και κάθετων υδρορροών από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές

Υδρορροές υψηλής ποιότητας, ανθεκτικές στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μεγάλη εργονομία και λειτουργικότητα.  Προσφέρονται με μία μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων για εύκολη τοποθέτηση και ολοκληρωμένη προστασία. Επιλέξτε το σύστημα υδρορροών που σας ταιριάζει.

roofart

Το σύγχρονο σύστημα υδρορροών και σωλήνων της RoofArt διατηρεί το κτίριο ελκυστικό και προστατεύει τις προσόψεις και τον περιβάλλοντα χώρο.

zambelli-logo_large

Η Γερμανική εταιρεία ZAMBELLI για περισσότερα από 35 χρόνια κατασκευάζει υδρορροές υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα Γερμανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα.

logo-lindab

Το σύστημα Lindab rainline προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα, συνδυάζοντας την ανθεκτικότητα και την ευελιξία με την εύκολη τοποθέτηση.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors