Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Ξύλινα Κουφώματα Fakro

ζώντας

Τα ξύλινα κουφώματα με εξωτερική επένδυση αλουμινίου FAKRO INNOVIEW, συνδυάζουν την αισθητική και την ανθεκτικότητα με τρόπο που αλλάζει τις τάσεις στην αρχιτεκτονική.

 

Ο καινοτόμος συνδυασμός ξύλου και αλουμινίου είναι η μηχανική του αύριο που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, με τη θέα έξω από το παράθυρο να αποκαλύπτει περισσότερα κάθε μέρα.

 

Ξύλινα Κουφώματα Fakro

Κατασκευασμένα με υψηλά πρότυπα ποιότητας κατασκευής, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας τα κουφώματα της σειράς INNOVIEW, θα αλλάξουν την αντίληψή σας για πόρτες και παράθυρα μεγάλης κλίμακας. Με σύνθετη ξυλεία υψηλής ποιότητας, εμποτισμένα χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη, απροβλημάτιστη λειτουργία και συντήρηση.

 

Σύγχρονοι υαλοπίνακες με επίστρωση χαμηλών εκπομπών προσφέρουν υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης έως Uw: 0.82 W/m2K. Παρέχουν ευελιξία για κάθε περιβάλλον στους σύγχρονους αρχιτέκτονες και πλήρη επιλογή μεγεθών, υφών και προσαρμογής χρώματος στο ξύλο ή στο αλουμίνιο.

 

Κατάλληλο για χρήση σε παθητικά κτίρια & κτίρια μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Ξύλινα Κουφώματα Fakro

Η Tsialos πάντα πρωτοπόρος σε σύγχρονα υλικά δόμησης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fakro, εισάγει και διανέμει Ξύλινα Κουφώματα Fakro εδώ και 40 χρόνια. 

 

Καινοτομώντας η Fakro συνεχίζει να σχεδιάζει προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα.

FAKRO Ahead of Time
Κατάλογος Προϊόντων FAKRO
Αξεσουάρ Προϊόντων Fakro

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors