Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

εξωτερικά σκίαστρα

εξωτερικά σκίαστρα

Τα κάθετα εξωτερικά σκίαστρα FAKRO αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας από την υπερβολική ηλιακή θερμότητα. Η τέντα απορροφάει την ηλιακή ακτινοβολία πριν φτάσει στον υαλοπίνακα κρατώντας έτσι τη θερμότητα έξω από το δωμάτιο, εξασφαλίζοντας καλύτερη προστασία από την κουραστική ζέστη τις ηλιόλουστες μέρες.

 

 

Προσφέροντας έως 8 φορές πιο αποτελεσματική προστασία από τις εσωτερικές κουρτίνες μπορεί να μειώσει την εσωτερική θερμοκρασία έως και 10οC. Η εξωτερική τέντα βελτιώνει το περιβάλλον εργασίας διατηρώντας κάποιο σταθερό επίπεδο φωτός ακόμη και όταν είναι κατεβασμένη.

 

Προστατεύει από τις ανακλάσεις του φωτός που προκαλούν προβλήματα σε όσους εργάζονται σε υπολογιστή ή παρακολουθούν τηλεόραση. Επίσης προστατεύει τα μάτια από την κούραση παρέχοντας ομοιόμορφη διάχυση του φωτός. Περιορίζοντας τη διείσδυση της επιβλαβούς ακτινοβολίας UV, τα εξωτερικά σκίαστρα προστατεύουν αντικείμενα και έπιπλα από τη γήρανση και το ξεθώριασμα. 

Κάθετα σκίαστρα για κουφώματα – VMZ

Τα κάθετα σκίαστρα VMZ είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε κουφώματα και μπορούν να τοποθετηθούν σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες από PVC, αλουμίνιο ή ξύλο. Τα σκίαστρα διατίθενται σε χειροκίνητη επιλογή (VMZ, VMZ ZIP),  ηλεκτρική έκδοση (VMZ Z-Wave, VMZ Wifi, VMZ 230) και σε έκδοση Solar (VMZ Solar). Οι ηλεκτρικές τέντες σκίασης VMZ μπορούν να ενσωματωθούν στην προηγμένη τεχνολογική λύση του συστήματος FAKRO smartHome.

Κάθετα σκίαστρα για κουφώματα – VML

Τα κάθετα σκίαστρα VML είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε κουφώματα και μπορούν να τοποθετηθούν σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες από PVC, αλουμίνιο ή ξύλο. Tα σκίαστρα VML δεν έχουν πλευρικούς οδηγούς –  η κίνησή τους γίνεται σε 2 συρματόσχοινα που στερεώνονται στο κάτω μέρος στην ποδιά του κουφώματος.
Τα σκίαστρα VML διατίθενται μόνο σε  ηλεκτρική έκδοση (VMZ Z-Wave, VMZ 230, VML Wifi) και σε έκδοση Solar (VMZ Solar). Οι ηλεκτρικές τέντες σκίασης VML μπορούν να ενσωματωθούν στην προηγμένη τεχνολογική λύση του συστήματος FAKRO smartHome.

Κάθετα σκίαστρα για κουφώματα – VMB Markisolette

Τα κάθετα σκίαστρα VMB είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε κουφώματα και μπορούν να τοποθετηθούν κυρίως σε παράθυρα από PVC, αλουμίνιο ή ξύλο. Tα σκίαστρα VMΒ κινούνται σε πλευρικούς οδηγούς και η οριζόντια μπάρα οδηγεί την κίνηση της τέντας προς τα έξω.
Τα σκίαστρα VMΒ διατίθενται μόνο σε  ηλεκτρική έκδοση (VMZ Z-Wave, VMZ 230, VML Wifi) και σε έκδοση Solar (VMZ Solar). Οι ηλεκτρικές τέντες σκίασης VMΒ μπορούν να ενσωματωθούν στην προηγμένη τεχνολογική λύση του συστήματος FAKRO smartHome.

FAKRO Ahead of Time
Κατάλογος Προϊόντων FAKRO
Αξεσουάρ Προϊόντων Fakro

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ασφαλτικά κεραμίδια

μεταλλικά κεραμίδια με ψηφίδα

μεταλλικά φύλλα και κεραμίδια

σκάλες

φωτοσωλήνες