Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Ασφαλτική αυτοκόλλητη ταινία NICOBAND

25.00 + ΦΠΑ

Ασφαλτική αυτοκόλλητη ταινία NICOBAND

25.00 + ΦΠΑ

Η Λύση για κάθε μάστορα και DIY κατασκευών.

Οι αυτοκόλλητες στεγανωτικές ταινίες ασφαλτικής βάσης NICOBAND είναι η ιδανική λύση για κάθε στεγανωτική εργασία ή επιδιόρθωση.

 

Μεγάλη αντοχή από την UV ακτινοβολία

Το αυτοκόλλητο στρώμα ασφαλτικής βάσης της NICOBAND προστατεύεται από την UV ηλικαή ακτινοβολία με ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου. Η λύση αυτή την καθιστά ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

 

Διαφορετικά χρώματα

Η ταινία NICOBAND έχει σχεδιαστεί για τα πιο δημοφιλή χρώματα στις στέγες κάθε τύπου ακόμη και μεταλλικών. Με τις ταινίες NICOBAND η εκτέλεση στεγανωτικών εργασιών ή επισκευών ή συντήρησης  δεν διαταράσσουν την αισθητική της κάθε επιφάνειας.

 

Εύκολη στη χρήση και πολύ ανθεκτική

Οι ταινίες NICOBAND είναι εύκολες στην εφαρμογή τους χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικά εργαλεία. Η διάρκεια ζωής είναι για πολλά χρόνια χάρη στην πολυμερή σύνθεση της ασφαλτικής βάσης.

 

Άψογη πρόσφυση σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες

Το αυτοκόλλητο στρώμα έχει άψογη πρόσφυση σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες όπως μέταλλο, σκυρόδεμα, ξύλο, πλαστικό, γυαλί, κ.ά.

Ρολά 30cm x 10m

Χρώμα κεραμιδί RAL, γυαλισμένο αλουμίνιο

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :

Η επιφάνεια πρέπει να είναι  στεγνή και καθαρή. Κόψτε την ταινία στο απαιτούμενο μήκος, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη, κολλήστε την ταινία στην επιθυμητή περιοχή και πατήστε σταθερά.

Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κάτω από +5°C είναι απαραίτητο να αφήσετε την ταινία NICOBAND σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 12 ώρες πριν από την εφαρμογή.

Η χρήση της ταινίας σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός απαιτεί πρόσθετη θέρμανση της επιφάνειας. Η χρήση της ταινίας NICOBAND δεν συνιστάται σε επιφάνειες με θερμοκρασία άνω των +80°C.