Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Παράθυρο Στέγης περιστρεφόμενο από PVC, Fakro PTP-V

353.00 + ΦΠΑ

Παράθυρο Στέγης περιστρεφόμενο από PVC, Fakro PTP-V

353.00 + ΦΠΑ

Eνεργειακό παράθυρο στέγης PTP V-U3 από τη FAKRO κατασκευασμένo από συνθετικό κούφωμα (PVC) που αποτελεί τη νέα τεχνολογία στα παράθυρα στέγης. Με κεντρικό άξονα περιστροφής ο οποίος επιτρέπει το πλαίσιο να περιστραφεί κατά 180ο διευκολύνοντας το καθάρισμα και τη συντήρηση. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από πολυθαλαμικό κούφωμα λευκού PVC ενισχυμένο εσωτερικά με μεταλλικό πυρήνα.Έτσι το παράθυρο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό με μεγάλη αντοχή στην υγρασία και στη διάβρωση.

Σχεδιασμένο για χώρους με αυξημένα επίπεδα υγρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το προφίλ PVC της FAKRO υπάγεται στην κατηγορία Α, την υψηλότερη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12608. Εξωτερικά οι στεγανώσεις είναι κατασκευασμένες από αλουμινίο επενδυμένο με πολυεστερικό φιλμ με ιδιαίτερη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το πλαίσιο του παραθύρου μπορεί να παραμένει ανοιχτό σε μια σειρά από θέσεις επιτρέποντας τον εύκολο αερισμό.Η θυρίδα εξαερισμού V35 ενσωματωμένη στο πάνω μέρος του πλαισίου επιτρέπει τον εξαερισμό ακόμη και όταν το παράθυρο είναι τελείως κλειστό.

Εξοπλισμένο με ενεργειακό υαλοπίνακα U3 (Ug=1.1 W/m2K), διπλής υάλωσης (4Η-16-4Τ) με σκληρυμένο το εξωτερικό κρύσταλλο(Toughened glass)για αυξημένη αντιχαλαζική προστασία για μιά ζωή. Το καινοτόμο σύστημα topSafe (σύστημα ασφαλείας τριών σημείων) προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια από παραβίαση όταν το παράθυρο είναι κλειστό.

To προφίλ εκτός από λευκό χρώμα, διατίθεται και σε απομίμηση ξύλου βελανιδιάς (Golden oak) και έλατου (pine). Για την προστασία από τον ήλιο καθώς και για την εσωτερική σκίαση και διακόσμηση, η FAKRO διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, χειροκίνητων και ηλεκτρικών που τοποθετούνται εύκολα σε κάθε τύπο παραθύρου. Κατάλληλη κλίση στέγης για τοποθέτηση 15-55 μοίρες.

Απαραίτητη για τη σωστή τοποθέτηση στη στέγη, η ανάλογη  στεγάνωση παραθύρου (δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content