Ασφαλτικά κεραμίδια TEGOLA CANADESEH TEGOLA CANADESE είναι μία Ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία ασφαλτικών κεραμιδιών. Στη μεγάλη γκάμα της υπάρχουν ασφαλτικά κεραμίδια με επικάλυψη ψηφίδας, ασφαλτικά κεραμίδια με μεταλλική επικάλυψη και εύκαμπτα φωτοβολταϊκά. Η πρότασή μας καλύπτει και μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και συμπληρωματικών προϊόντων για την κατασκευή κάθε είδους στέγης, καθώς και αεριζόμενης στέγης. Διαβάστε περισσότερα


ΣΕΙΡΑ METAL LINE


ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΥΛΙΚΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ!

τοποθετήσεις

Οδηγίες τοποθετήσεων των προϊόντων...

Περισσότερα


ασφαλτικά κεραμίδια tegola canadese

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 στη Βόρειο Ιταλία με ένα εργοστάσιο παραγωγής που ακόμη και σήμερα παραμένει ένα σημείο αναφοράς στην Ευρώπη για την τεχνολογία  και την παραγωγική του ικανότητα. Με τα χρόνια η TEGOLA CANADESE έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από 12 εταιρείες  πωλήσεων σε διάφορες Ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, καθώς και ένα δεύτερο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στη Ρωσία που ξεκίνησε την παραγωγική διαδικασία το 2004.

Χάρη στην ισχυρή δέσμευση της στην καινοτομία, την εξειδίκευση, τη συνεχή ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, η TEGOLA CANADESE έχει καταφέρει την επιτυχία όχι μόνο στην Ιταλία και στην  Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η TEGOLA CANADESE πιστεύει ότι ο όρος «Σύστημα στέγης» δεν είναι απλά μία στρωματογραφία προϊόντων που εφαρμόζονται το ένα επάνω στο άλλο, αλλά αντιπροσωπεύει  ένα αποτέλεσμα της μελέτης του έργου και τον προσδιορισμό της βέλτιστης λύσης για την κάθε περίπτωση : να εγγυηθεί ότι η  ποιότητα των στεγών TEGOLA CANADESE προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν μία ολοκληρωμένη πρόταση.

Έρευνα και Ανάπτυξη. Το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας διενεργεί συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση των προϊόντων της εταιρείας, τον έλεγχο της ποιότητας των πρώτων υλών, των ημιτελών και των τελικών προϊόντων, την έρευνα καινοτόμων  τεχνικών λύσεων που βελτιώνουν την απόδοση των προϊόντων μας και χαρακτηρίζουν την αισθητική με ένα μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο.

Βοήθεια στο σχεδιαστή. Η εταιρεία παρέχει τεχνικές υπηρεσίες προς τους σχεδιαστές για να κατευθύνει τον πελάτη να επιλέξει το καταλληλότερο προϊόν , εξειδικευμένες συμβουλές για τη επίλυση τεχνικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη στέγη καθώς και την τεχνική βοήθεια για την κατασκευή στεγών, σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές και κανονισμούς.

 

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον ήταν πάντα μία θεμελιώδης αξία για την TEGOLA CANADESE .

Από τα πρώτα χρόνια της βιομηχανικής της δραστηριότητας , η εταιρεία έχει δημιουργήσει δικές της εγκαταστάσεις για την αποφυγή της ρύπανσης του εδάφους, του αέρα και του νερού : η πιστοποίηση κατά ISO 14001 δεν συνιστά απλά ένα πιστοποιητικό, αλλά μία δέσμευση που αναλαμβάνει η TEGOLA CANADESE καθημερινά προς την κοινωνία, για τη διατήρηση του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Επίσης όλα τα συστατικά των κεραμιδιών μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Σχεδόν το 50% της ενέργειας που χρησιμοποιείται στις διαδικασίες παραγωγής, παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας : η TEGOLA CANADESE διαθέτει δύο φωτοβολταϊκά πάρκα 200KWp και 150 KWp, καθώς και μία μονάδα συμπαραγωγής η οποία ανακτά τη θερμότητα από τις μονάδες παραγωγής, για την παραγωγή ηλεκτρισμού. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην  Έρευνα και Ανάπτυξη για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της αλλά και για την «Τεχνολογική Καινοτομία» για το περιβάλλον : τα δίπλωματα ευρεσιτεχνίας των κεραμιδιών  FV Tegosolar® για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των φωτολυτικών ψηφίδων για τη μείωση της ρύπανσης, των νέας γενιάς μονωτικών υλικών που εξασφαλίζουν την καλύτερη απόδοση της μόνωσης, είναι μερικά μόνο από τα καλά παραδείγματα καινοτομίας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Βιομηχανικός μας Όμιλος χρησιμοποιεί επίσης για ορισμένες διαδικασίες παραγωγής ανακυκλωμένα υλικά, ενώ επαναχρησιμοποιούμε απόβλητα και υποπροϊόντα της παραγωγής κεραμιδιών για άλλες βιομηχανικές δραστηριότητες, με σκοπό τη μείωση των αποβλήτων και τη μεγιστοποίηση της ανακύκλωσης των υλικών αυτών, με προφανή οφέλη για το περιβάλλον.