Αξεσουάρ Ασφαλτικών Κεραμιδιών


Ολοκληρωμένη λύση για τη στέγη σας!

Η χρήση των ασφαλτικών κεραμιδιών σαν υλικό επικάλυψης απαιτεί ένα πλήθος ειδικών τεμαχίων (αξεσουάρ), η χρήση των οποίων αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα των ασφαλτικών κεραμιδιών προσφέροντας μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση για τη στέγη σας.

Στη γκάμα της TSIALOS θα βρείτε γαλβανισμένα πλατυκέφαλα καρφιά, ειδικά τεμάχια εξαερισμού της κορυφογραμμής, στοπ χιονιού, ασφαλτικές κόλλες και υποστρώματα καθώς και διάφορα εργαλεία που είναι χρήσιμα κατά τη διάρκεια κατασκευής της στέγης.
ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΥΛΙΚΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ!

τοποθετήσεις

Οδηγίες τοποθετήσεων των προϊόντων...

ΠερισσότεραH εμπιστοσύνη μας στα προϊόντα FAKRO είναι τέτοια που μας κάνει να προσφέρουμε μακροπρόθεσμες εγγυήσεις απόδοσης.

  • 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
  • 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΑΛΩΣΗ
  • ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΥΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ

Τα παράθυρα στέγης FAKRO σχεδιάστηκαν για να κάνουν το σπίτι των ονείρων όχι μονάχα άνετο αλλά μία απολαυστική εμπειρία.

Ο αριθμός των παραθύρων στέγης, οι διαστάσεις, η θέση και ο εξοπλισμός τους είναι αποφασιστικά για το περιβάλλον της σοφίτας.Η δυνατότητα φυσικού αερισμού και φωτισμού στους εσωτερικούς χώρους καθώς και οι ενεργειακοί υαλοπίνακες ,ακολουθούν τις απαιτήσεις του βιoκλιματικού σχεδιασμού των κτιρίων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ