Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Premium Zurich Raisins

12.40 + ΦΠΑ

Premium Zurich Raisins

12.40 + ΦΠΑ

Ασφαλτικά κεραμίδια Premium Zurich, Docke. Τα ασφαλτικά κεραμίδια της σειράς Premium από τη Docke διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας άσφαλτο τροποποιημένη με ελαστομερή πρόσμικτα (SBS) ενισχυμένα στη μάζα τους με υαλοπίλημα. Οι έγχρωμες ορυκτές ψηφίδες στην επάνω επιφάνεια παραμένουν ανεξίτηλες στο χρόνο χάρη στην ειδική επεξεργασία βαφής-πυρόλυση.


Τα ασφαλτικά κεραμίδια με το νέο σχέδιο ZURICH, είναι μία καινοτομία της DOCKE. Με το έντεχνα ανομοιόμορφο κόψιμο στις άκρες των φύλλων έχουμε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε στέγη, που προσδίδει μία τρισδιάστατη οπτική.


Το σύστημα συγκόλλησης μεταξύ των δύο φύλλων (διπλή γραμμή κόλλας) αποτελεί καινοτομία της Docke και σε συνδυασμό με την ελαστομερή κόλλα SBS στην κάτω επιφάνεια των φύλλων,εξασφαλίζει την άψογη τοποθέτηση


Η μεγάλη τους αντοχή, η αντοχή στην UV ακτινοβολία και η ελαστικότητα της τροποποιημένης ασφάλτου SBS, αποτελούν μια μακροχρόνια εγγύηση για τη στέγη σας!

Κατάλληλα για τοποθέτηση σε στέγες με κλίση 12ο -90ο .


Το πάχος των φύλλων είναι 3,1mm και το βάρος των κεραμιδιών PREMIUM ZURICH είναι 11,6 Kgr/m2 .

 

Διαστάσεις φύλλου: 100cm x 33.3cm
Ποσότητα / δέμα: 3,10m2
Βάρος: 11,60kg/m2
Τύπος ασφάλτου: τροποποιημένη ελαστομερής SBS

 

* Η τιμή αναφέρεται σε m2(τετρ. μέτρο)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors