Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

συνθετικά δάπεδα deck

συνθετικά δάπεδα deck

συνθετικά δάπεδα deck

Τα συνθετικά δάπεδα deck της GAMRAT αποτελούν ένα προϊόν τελευταίας τεχνολογίας κατασκευασμένο από ξύλο-πλαστικό.

Ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον τόσο των παραδοσιακών όσο και μοντέρνων κατασκευών και αποδεικνύεται ότι είναι ένα τέλειο δομικό υλικό για τοποθέτηση στη βεράντα, στο μπαλκόνι, σε χώρους περιπάτου, σε γέφυρες, ή γύρω από  πισίνες.Παντρεύει το φυσικό με το σύγχρονο ή αλλιώς, τα πολύ επιλεγμένα  μόρια ξύλου με τις ιδιότητες των πλαστικών (WPVC). Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει ένα σταθερό και αισθητικό υλικό που μοιάζει με ξύλο αλλά έχει παράλληλα όλες τις  επιθυμητές ιδιότητες των πλαστικών υλών.

Οι αποδόσεις των συνθετικών δαπέδων GAMRAT είναι υψηλότερες από του ξύλου γιατί εξαλείφουν τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά του. Το συνθετικό δάπεδο deck της GAMRAT είναι 100% ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένο με όλους τους κανονισμούς που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Το συνθετικό δάπεδο deck της GAMRAT από ξύλο-πλαστικό χαρακτηρίζεται από εξαιρετική μηχανική αντοχή καθώς και υψηλή αντοχή σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.

Το προϊόν δημιουργήθηκε για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την άνεση, την κομψότητα, την ποιότητα κατασκευής και ευκολία στη χρήση παντοτινά.

επικοινωνήσετε
για να λάβετε την προσφορά μας!

TSIALOS.GR
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τ. 800 11 20 650, Ε. [email protected]

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors