Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων Innoview

Πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων Innoview

 

Ανθεκτικότητα
Παράθυρα για πολλά χρόνια

Ο καινοτόμος συνδυασμός ξύλινων κουφωμάτων με επένδυση αλουμινίου δεν είναι μόνο μια νέα τάση στην αρχιτεκτονική και το design, αλλά ενισχύει και την ανθεκτικότητα των κάθετων παραθύρων και πορτών. Η τεχνολογία που εφαρμόζεται και τα κατάλληλα υλικά, επιτρέπουν την μακρόχρονη λειτουργία των παραθύρων χωρίς ανάγκη για συντήρηση. Τα τελευταίας γενιάς εξαρτήματα από την Siegenia εξασφαλίζουν τη χρήση χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια. Προχωρημένες τεχνικές παραγωγής και υψηλή ποιότητα υλικών δίνουν μακροζωία τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργία των παραθύρων Innoview, με μειωμένες ανάγκες για συντήρηση.

 

Ασφάλεια
Το σπίτι σας μια όαση ηρεμίας και ασφάλειας

Mε τη χρήση σύγχρονων εξαρτημάτων και συστημάτων ασφαλείας σε συνδυασμό με την αντικλεπτική υάλωση RC1, όλα τα παράθυρα Innoview έχουν αυξημένη αντίσταση σε ανεπιθύμητη είσοδο και παρέχουν ασφάλεια και ηρεμία στον ιδιοκτήτη. Κατόπιν παραγγελίας, διατίθενται επίσης παράθυρα αυξημένης ασφαλείας κλάσης RC2.

Ενεργειακή Απόδοση
Θαλπωρή στο σπίτι σας

Τα παράθυρα Innoview σας προσφέρουν όχι μόνο εξαιρετικές θέες και φυσικό φως, αλλά και εξαιρετική θερμομονωτική απόδοση. Μια βασική απαίτηση για κάθε παράθυρο είναι να περιορίζουν την απώλεια θερμότητας και ένα βασικό στοιχείο στην επίτευξη αυτού του στόχου είναι η υάλωση. Τα παράθυρα Innoview διατίθενται σε εκδόσεις τριπλής και τετραπλής υάλωσης, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για τον αγοραστή. Η ενεργειακή απόδοση των παραθύρων τετραπλής υάλωσης αυξάνεται περαιτέρω από το μεγαλύτερο πάχος του κασώματος.

 

Άνεση
Η χρήση του παραθύρου γίνεται απόλαυση

Με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, η χρήση των κουφωμάτων γίνεται άνετη. Ενσωματωμένες λύσεις που εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη και χωρίς προβλήματα λειτουργία θα εκτιμηθούν από κάθε χρήστη.

 

Στεγανότητα
Παράθυρα ανθεκτικά σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Με ένα τετραπλό σύστημα στεγανοποίησης, τα κουφώματα Innoview προσφέρουν πλήρη προστασία από ακραίες καιρικές συνθήκες, κάνοντας τα ιδανικά για εκτεθειμένες τοποθεσίες. Τεχνικές λύσεις που εφαρμόζονται σε εξωτερικά συστήματα σφράγισης αποτρέπουν την είσοδο του νερού της βροχής στο δωμάτιο και την επαφή του με το ξύλινο κούφωμα.

    

Αισθητική
Ομορφιά στο σπίτι σας και γύρω από αυτό

 

Τα κάθετα παράθυρα Innoview διαθέτουν μοντέρνο design και διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα χρωματικών επιλογών και μεγεθών, δίνοντας στον αρχιτέκτονα την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του στη δημιουργία της ιδανικής λύσης για το χώρο σας. Οι τελευταίες τεχνολογικές και τεχνικές λύσεις στη χρήση του ξύλου και του αλουμινίου παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό εμφάνισης, λειτουργικότητας και εργονομίας. Η πρωτοποριακή μέθοδος ενιαίας κοπής των αλουμινένιων προσόψεων ενισχύει την αισθητική του παραθύρου.  Η κατασκευή του ξύλινου κουφώματος εγγυάται τέλειο φινίρισμα στο εσωτερικό και τα χερούλια είναι όμορφα γυαλισμένα δημιουργώντας ένα μοναδικό και αισθητικά ευχά ριστο προϊόν.

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors