Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

σκάλα Vector

2,780.00 + ΦΠΑ

σκάλα Vector

2,780.00 + ΦΠΑ

Η σκάλα Vector χαρακτηρίζεται από ένα ελαφρύ και μοντέρνο σχεδιασμό. Ξεχωρίζει με το κιγκλίδωμα που έχει οριζόντια ανοξείδωτα συρματόσχοινα, σε μεταλλικούς ορθοστάτες.

Η σκάλα είναι μόνο για εσωτερική χρήση, είναι πολύ συμπαγής και είναι ένα έπιπλο μέσα στο χώρο, που ταιριάζει απόλυτα σε σύγχρονες και μοντέρνες κατασκευές.

  • Ο σκελετός της αρθρωτής σκάλας Vector και το κιγκλίδωμα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο βαμμένο σε 3 χρώματα επιλογής ενώ τα οριζόντια καλώδια από ανοξείδωτο ατσάλι. 
Στάνταρ πλάτη: 70 cm και 83 cm.
  • Τα σκαλοπάτια πάχους 40 mm και η χειρολαβή κυκλικής διατομής, διαμέτρου 45 mm, είναι από ξύλο οξιάς βαμμένα με άριστης ποιότητας βερνίκι σε ανοιχτή ή σκούρα απόχρωση.
  • Η σκάλα ρυθμίζεται κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης και είναι κατάλληλη για κάθε είδους άνοιγμα.

Η σκάλα διαθέτει ένα πολύ απλό σύστημα ρύθμισης ύψους (A) και πατήματος (P) που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τις διαστάσεις της στο σημείο τοποθέτησης του κάθε χώρου.

Η συσκευασία ζυγίζει μεταξύ 190 και 230 kg, με διαστάσεις 114 x 87 x 67 cm και όγκο 0,66 κυβικά μέτρα

 

*Η τιμή αναφέρεται στην σκάλα Vector (πλάτος 70cm, ύψος έως 279cm). Για περισσότερες επιλογές διαστάσεων, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα παράθυρα ταράτσας FAKRO προσφέρουν τα υψηλότερα στάνταρ φυσικού φωτισμού στους εσωτερικούς χώρους. Παρέχουν επίσης φυσικό αερισμό και προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα.

Εν συντομία μπορούν να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο κάτω από μία επίπεδη στέγη (ταράτσα).

 

Συνδυάζουν υψηλή λειτουργικότητα με τις εξαιρετικές θερμομονωτικές τους ιδιότητες συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα οφέλη από τον φυσικό φωτισμό των κτιρίων είναι αδιαμφισβήτητα. Συμβαίνει όμως πολλές φορές σε κτίρια με επίπεδη στέγη (ταράτσα) να μην μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα παράθυρα σε όλους τους χώρους. Η ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις
είναι η εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένων παραθύρων ταράτσας.

  • Ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός
  • Εξαιρετική απόδοση θερμομόνωσης – Uw = 0,64 W / m²K *, κάνει το παράθυρο κατάλληλο για χρήση σε παθητικά κτίρια.
  • Ευέλικτη δομή. Το παράθυρο μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος (στην περιοχή 60×60 – 120x220cm).
    Εξαιρετική φωτεινότητα. Ο σχεδιασμός του παραθύρου παρέχει έως και 16% μεγαλύτερη επιφάνεια με γυαλί σε σύγκριση με λύσεις που προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές.