Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

σκάλα Stilo

2,580.00 + ΦΠΑ

σκάλα Stilo

2,580.00 + ΦΠΑ

Η σκάλα Stilo διακρίνεται για τη φωτεινή, απλή και μοντέρνα γραμμή και αποδεικνύεται ότι είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός μεταξύ ποιότητας και τιμής.

 

Η σκάλα Stilo προρίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, έχει μία πολύ συμπαγή γραμμή και γίνεται ένα ιδανικό έπιπλο για μοντέρνους και κλασσικούς χώρους.

 

Η σκάλα έχει ένα πολύ απλό σύστημα ρύθμισης του ύψους κατά την τοποθέτηση, που καθιστά εύκολη την προσαρμογή στο ύψος κάθε ορόφου.

 

*Η τιμή αναφέρεται στην σκάλα Stilo (πλάτος 70cm, ύψος έως 279cm). Για περισσότερες επιλογές διαστάσεων, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα παράθυρα ταράτσας FAKRO προσφέρουν τα υψηλότερα στάνταρ φυσικού φωτισμού στους εσωτερικούς χώρους. Παρέχουν επίσης φυσικό αερισμό και προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα.

Εν συντομία μπορούν να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο κάτω από μία επίπεδη στέγη (ταράτσα).

 

Συνδυάζουν υψηλή λειτουργικότητα με τις εξαιρετικές θερμομονωτικές τους ιδιότητες συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα οφέλη από τον φυσικό φωτισμό των κτιρίων είναι αδιαμφισβήτητα. Συμβαίνει όμως πολλές φορές σε κτίρια με επίπεδη στέγη (ταράτσα) να μην μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα παράθυρα σε όλους τους χώρους. Η ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις
είναι η εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένων παραθύρων ταράτσας.

  • Ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός
  • Εξαιρετική απόδοση θερμομόνωσης – Uw = 0,64 W / m²K *, κάνει το παράθυρο κατάλληλο για χρήση σε παθητικά κτίρια.
  • Ευέλικτη δομή. Το παράθυρο μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος (στην περιοχή 60×60 – 120x220cm).
    Εξαιρετική φωτεινότητα. Ο σχεδιασμός του παραθύρου παρέχει έως και 16% μεγαλύτερη επιφάνεια με γυαλί σε σύγκριση με λύσεις που προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές.