Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

περιστροφική σκάλα Nova

2,080.00 + ΦΠΑ

περιστροφική σκάλα Nova

2,080.00 + ΦΠΑ

Η σπειροειδής σκάλα ΜΟΤΙΟΝ αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό μεταξύ ποιότητας, λειτουργικότητας, τιμής και ευκολίας συναρμολόγησης.

Η σκάλα προορίζεται για εσωτερική χρήση, είναι λειτουργική και πολύ ανθεκτική. Τα πλαστικά καλύμματα στα σκαλοπάτια προστατεύουν το βήμα και καθιστούν τη σκάλα MOTION ασφαλέστερη.

Λεπτομέρειες


  • Η σκάλα MOTION είναι κατασκευασμένη από πρεσαριστά μεταλλικά σκαλοπάτια βαμμένα με χρώματα υψηλής αντοχής. Η εύκαμπτη κουπαστή είναι από PVC με επιφάνεια που διευκολύνει το κράτημα. Τα καλύμματα στα σκαλοπάτια είναι από PVC και προσφέρουν πολύ μεγάλη αντίσταση στη φθορά με την πάροδο του χρόνου και τα 2 μεταλλικά κάγκελα σε κάθε σκαλοπάτι αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των παιδιών. Η σκάλα είναι ρυθμιζόμενη στο ύψος, με άνετη έξοδο σε κάθε τύπο ανοίγματος, κυκλικό, τεράγωνο, ή μεσοπάτωμα, πατάρι.
  • Η σκάλα διαθέτει ένα πολύ απλό και εύκολο σύστημα ρύθμισης του ύψους (A) με το οποίο η σκάλα προσαρμόζεται στις διαστάσεις του κάθε χώρου.
  • Η φορά περιστροφής της σκάλας, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, μπορεί να αποφασιστεί κατά τη στιγμή της εγκατάστασης.
  • Η διάμετρος του ανοίγματος πρέπει να είναι 10cm μεγαλύτερη από την ονομαστική διάσταση της σκάλας.


Η συσκευασία ζυγίζει μεταξύ 190 και 230 kg, με διαστάσεις 114 x 87 x 67 cm και όγκο 0,66 κυβικά μέτρα

 

*Η τιμή αναφέρεται στην σκάλα Nova (διάμετρος 120cm, ύψος έως 280cm). Για περισσότερες επιλογές διαστάσεων, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα παράθυρα ταράτσας FAKRO προσφέρουν τα υψηλότερα στάνταρ φυσικού φωτισμού στους εσωτερικούς χώρους. Παρέχουν επίσης φυσικό αερισμό και προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα.

Εν συντομία μπορούν να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο κάτω από μία επίπεδη στέγη (ταράτσα).

 

Συνδυάζουν υψηλή λειτουργικότητα με τις εξαιρετικές θερμομονωτικές τους ιδιότητες συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα οφέλη από τον φυσικό φωτισμό των κτιρίων είναι αδιαμφισβήτητα. Συμβαίνει όμως πολλές φορές σε κτίρια με επίπεδη στέγη (ταράτσα) να μην μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα παράθυρα σε όλους τους χώρους. Η ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις
είναι η εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένων παραθύρων ταράτσας.

  • Ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός
  • Εξαιρετική απόδοση θερμομόνωσης – Uw = 0,64 W / m²K *, κάνει το παράθυρο κατάλληλο για χρήση σε παθητικά κτίρια.
  • Ευέλικτη δομή. Το παράθυρο μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος (στην περιοχή 60×60 – 120x220cm).
    Εξαιρετική φωτεινότητα. Ο σχεδιασμός του παραθύρου παρέχει έως και 16% μεγαλύτερη επιφάνεια με γυαλί σε σύγκριση με λύσεις που προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές.