Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

περιστροφική σκάλα Flow

1,680.00 + ΦΠΑ

περιστροφική σκάλα Flow

1,680.00 + ΦΠΑ

Η περιστροφική σκάλα Flow προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και προτιμάται ιδιαίτερα για τον ελαφρύ και αρμονικό σχεδιασμό της.

Ο συνδυασμός των χρωμάτων με τα λευκά ξύλινα σκαλοπάτια και το γκρι για τα υπόλοιπα εξαρτήματα, καθιστούν τη σκάλα Flow ένα νέο και πολύ μοντέρνο στοιχείο στο χώρο σας. Μια σκάλα που δίνει φωτεινότητα και φέρνει μια ευχάριστη διάθεση στο σπίτι σας, χωρίς να μειώνει τη λειτουργικότητα.

Λεπτομέρειες

  • Τα σκαλοπάτια είναι κατασκευασμένα από μεσαίας πυκνότητας ινοσανίδα βαμμένα σε λευκό χρώμα. Το κάγκελο σε γκρι βαμμένο μέταλλο αποτελείται από 3 τεμάχια ανά σκαλοπάτι και η κουπαστή από pvc σε γκρι χρώμα έχει κατάλληλη επιφάνεια για σίγουρο κράτημα.
  • Η σκάλα είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος, η έξοδος στον επάνω όροφο είναι άνετη και προσαρμόσιμη κατά την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε τύπο ανοίγματος: κυκλικό, τετράγωνο ή μεσοπάτωμα.
  • Η σκάλα διαθέτει ένα πολύ απλό σύστημα ρύθμισης ύψους (A) και πατήματος (P) που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τις διαστάσεις της στο σημείο τοποθέτησης του κάθε χώρου.
  • Η φορά περιστροφής της σκάλας, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα, μπορεί να αποφασιστεί κατά τη στιγμή της εγκατάστασης.
  • Η διάμετρος του ανοίγματος πρέπει να είναι 10cm μεγαλύτερη από την ονομαστική διάσταση της σκάλας.


Η συσκευασία ζυγίζει μεταξύ 190 και 230 kg, με διαστάσεις 114 x 87 x 67 cm και όγκο 0,66 κυβικά μέτρα

 

*Η τιμή αναφέρεται στην σκάλα Flow (διάμετρος 120cm, ύψος έως 280cm). Για περισσότερες επιλογές διαστάσεων, επικοινωνήστε μαζί μας

Τα παράθυρα ταράτσας FAKRO προσφέρουν τα υψηλότερα στάνταρ φυσικού φωτισμού στους εσωτερικούς χώρους. Παρέχουν επίσης φυσικό αερισμό και προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα.

Εν συντομία μπορούν να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο κάτω από μία επίπεδη στέγη (ταράτσα).

 

Συνδυάζουν υψηλή λειτουργικότητα με τις εξαιρετικές θερμομονωτικές τους ιδιότητες συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα οφέλη από τον φυσικό φωτισμό των κτιρίων είναι αδιαμφισβήτητα. Συμβαίνει όμως πολλές φορές σε κτίρια με επίπεδη στέγη (ταράτσα) να μην μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα παράθυρα σε όλους τους χώρους. Η ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις
είναι η εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένων παραθύρων ταράτσας.

  • Ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός
  • Εξαιρετική απόδοση θερμομόνωσης – Uw = 0,64 W / m²K *, κάνει το παράθυρο κατάλληλο για χρήση σε παθητικά κτίρια.
  • Ευέλικτη δομή. Το παράθυρο μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος (στην περιοχή 60×60 – 120x220cm).
    Εξαιρετική φωτεινότητα. Ο σχεδιασμός του παραθύρου παρέχει έως και 16% μεγαλύτερη επιφάνεια με γυαλί σε σύγκριση με λύσεις που προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές.