Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

MSS Superior

295.00 + ΦΠΑ

MSS Superior

295.00 + ΦΠΑ

Η σκάλα MSS Superior είναι το μοντέλο της σειράς MILER με το μεγαλύτερο πλάτος , που χαρακτηρίζεται από ένα ισχυρό και ανθεκτικό σχεδιασμό.

Προκειμένου να αυξηθεί η άνεση και η ασφάλεια κατά τη χρήση της, η σκάλα MSS Superior χρησιμοποιεί ευρύτερα και μακρύτερα πατήματα καθώς και την πιό ήπια γωνία κλίσης. Είναι κατασκευασμένη από ανοιχτόχρωμο έλατο, προετοιμασμένη για κάθε χρωματισμό της αρεσκείας σας.

Οι οδηγίες τοποθέτησης διευκολύνουν την προσαρμογή της σκάλας στο ύψος του ορόφου. Στη στάνταρ έκδοση, η σκάλα έρχεται χωρίς κάποιο κιγκλίδωμα αλλά είναι δυνατό να αγοραστεί το πρόσθετο κιγκλίδωμα MXH το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί αριστερά ή δεξιά της σκάλας (δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή).

 

Μέγιστο ύψος ορόφου για τοποθέτηση 315εκ. Η κλίση της σκάλας είναι 53Ο και το επιτρεπόμενο βάρος φορτίου έως 160 κιλά.

  • Η σκάλα παραδίδεται σε φυσικό ξύλο, έτοιμη για βάψιμο.
  • Εύκολη προσαρμογή στο ύψος του ορόφου.
 Περιλαμβάνει κιτ τοποθέτησης.

  • Εύκολη τοποθέτηση DIY


MSW Winder. Η γωνία σκάλας MSW Winder (αριστερή ή δεξιά) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με τη σκάλα MSS Superior. Καθιστά δυνατή την προσαρμογή της σκάλας σε χώρο στον οποίο δεν επαρκεί το μήκος για την ανάπτυξη της σκάλας. Η εγκατάσταση της γωνίας MSW Winder σε συνδυασμό με τη σκάλα MSS Superior αυξάνει το μέγιστο ύψος στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί η σκάλα (357εκ.)

Τοποθέτηση σκάλας MSA

Τα παράθυρα ταράτσας FAKRO προσφέρουν τα υψηλότερα στάνταρ φυσικού φωτισμού στους εσωτερικούς χώρους. Παρέχουν επίσης φυσικό αερισμό και προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα.

Εν συντομία μπορούν να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο κάτω από μία επίπεδη στέγη (ταράτσα).

 

Συνδυάζουν υψηλή λειτουργικότητα με τις εξαιρετικές θερμομονωτικές τους ιδιότητες συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα οφέλη από τον φυσικό φωτισμό των κτιρίων είναι αδιαμφισβήτητα. Συμβαίνει όμως πολλές φορές σε κτίρια με επίπεδη στέγη (ταράτσα) να μην μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα παράθυρα σε όλους τους χώρους. Η ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις
είναι η εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένων παραθύρων ταράτσας.

  • Ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός
  • Εξαιρετική απόδοση θερμομόνωσης – Uw = 0,64 W / m²K *, κάνει το παράθυρο κατάλληλο για χρήση σε παθητικά κτίρια.
  • Ευέλικτη δομή. Το παράθυρο μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος (στην περιοχή 60×60 – 120x220cm).
    Εξαιρετική φωτεινότητα. Ο σχεδιασμός του παραθύρου παρέχει έως και 16% μεγαλύτερη επιφάνεια με γυαλί σε σύγκριση με λύσεις που προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές.