Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Δόμηση – Ενέργεια – Σύγχρονα Υλικά Στέγης

Διαγωνισμός Fakro – Tsialos. Δηλώστε συμμετοχή!

Παράθυρο Στέγης Fakro με ηλεκτρικό μηχανισμό

Παράθυρο Στέγης Fakro με ηλεκτρικό μηχανισμό

Παράθυρo στέγης Fakro FTP-V U3 Z-waveΠεριστρεφόμενο παράθυρο στέγης κεντρικού άξονα, με προεγκατεστημένο εργοστασιακά εξοπλισμό (πίνακας, ηλεκτρικός μηχανισμός και μετασχηματιστής) που του επιτρέπει το ασύρματο άνοιγμα και κλείσιμο, καθώς και το χειρισμό των αξεσουάρ με τηλεχειριστήριο.

Εξοπλισμένο με αισθητήρα βροχής ο οποίος αυτόματα κλείνει το παράθυρο σε περίπτωση βροχής. Στο πλαίσιο έχει αναμονές για την εύκολη σύνδεση άλλων ηλεκτρικών αξεσουάρ. Με ενσωματωμένο αισθητήρα ανοίγματος για εύκολη σύνδεση με σύστημα συναγερμού. Εύκολος χειρισμός του παραθύρου με τηλεχειριστήριο. Στο κάτω μέρος του παραθύρου υπάρχει χερούλι, το οποίο αν περιστραφεί κατά 90° απελευθερώνει το παράθυρο από το μηχανισμό.

 

Σύστημα topSafe με αυξημένη αντοχή σε διάρρηξη. Ηλεκτρικά αξεσουάρ ηλιοπροστασίας και σκίασης, μπορούν πρόσθετα να συνδεθούν στη μονάδα Z-Wave. Εξοπλισμένο με ενεργειακό υαλοπίνακα U3 (Ug=1.0 W/m2K), διπλής υάλωσης (4Η-16-4Τ) με σκληρυμένο το εξωτερικό κρύσταλλο (Toughened glass) για αυξημένη αντιχαλαζική προστασία για μια ζωή. Κατάλληλη κλίση στέγης για τοποθέτηση: 15-90 μοίρες.

Για την προστασία από τον ήλιο καθώς και για την εσωτερική σκίαση και διακόσμηση, η FAKRO διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, χειροκίνητων και ηλεκτρικών που τοποθετούνται εύκολα σε κάθε τύπο παραθύρου.

No Comments
Leave a Reply