Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Σύγχρονα Υλικά Στέγης – Τ. +30 23510 20650

Εταιρία

Η TSIALOS, εδώ και 30 χρόνια, βρίσκεται δίπλα σας με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για τη σύγχρονη στέγη.

Μέσα από ισχυρές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς, εισάγουμε και διανέμουμε κατά αποκλειστικότητα τα No1 προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

 

Οι άνθρωποι της Tsialos έχουμε επικεντρωθεί στην προώθηση σύγχρονων υλικών στέγης προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις, που εξασφαλίζουν ποιότητα και ασφάλεια σε κάθε κατασκευή ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.

Μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων από τα μεγαλύτερα ονόματα των ευρωπαϊκών οίκων, ο αρχιτέκτονας-κατασκευαστής μπορεί να επιλέξει τα κατάλληλα και για τις πιο απαιτητικές μοντέρνες κατασκευές όπως βιοκλιματικά κτίριαπαθητικά σπίτιαπράσινες στέγες.

 

Σε έναν υπερσύγχρονο αποθηκευτικό χώρο εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποθηκεύουμε και διακινούμε με ασφάλεια και πιστότητα την παραγγελία σας προς κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από έγκυρα πιστοποιητικά προέλευσης και ποιότητας και πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Καθημερινά οι άνθρωποι της Tsialos είναι έτοιμοι για να σας δώσουν με υπευθυνότητα, πληροφορίες και λύσεις σε κάθε σας απορία. 

30 χρόνια υπεύθυνα κοντά σας!

 

– Ισχυρές συνεργασίες
– Υψηλή ποιότητα
– Άμεση διαθεσιμότητα
– Προσιτές τιμές

δείτε
επίσης

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors